Video Kenapa Lelaki Suka Wanita Dengan Payudara Besar

Betul ke lelaki suka wanita dengan payudara besar? Video seks melayu ini merungkai persoalan kenapa lelaki suka wanita dengan payudara besar.

Jika anda seorang lelaki dan anda menonton video ini, anda mungkin tergolong di dalam golongan tersebut. Dan jika anda seorang wanita, dan anda tertarik dengan tajuk video ini, anda juga mungkin tertanya-tanya kenapa lelaki suka wanita dengan payudara besar.

Lelaki suka wanita dengan payudara besar
Ramai lelaki yang tertarik dengan saiz payudara besar

Citarasa Lelaki Tak Sama

Setiap lelaki mempunyai citarasa yang berbeza. Begitu juga kaum wanita di dalam aspek ini. Ada lelaki yang suka wanita dengan payudara besar. Ada pula lelaki yang gemarkan wanita dengan kaki yang panjang. Dan ada juga yang suka wanita kurus dan tinggi. Pendek kata ‘lain padang, lain belalang’.

Tidak semua lelaki suka wanita dengan payudara besar! Click To Tweet

Walaubagaimanapun, kebanyakkan lelaki tertarik dengan payudara yang bersaiz besar kerana payudara adalah salah satu aset wanita yang begitu feminin. Iaitu anggota tubuh yang menonjolkan ciri-ciri kewanitaan pada seseorang wanita. Payudara juga seringkali dijadikan sebagai objek seks sejak zaman berzaman.

Oleh itu tidak hairan jika kebanyakkan lelaki, yang dipandu oleh hormon tetosterone tertarik dengan payudara, tambahan lagi jika payudara tersebut bersaiz besar dan menonjol pada seseorang wanita.

Payudara Besar Bukan Tampil Menarik

Namun begitu, ini tidak bermaksud mempunyai payudara yang bersaiz besar adalah kemestian bagi setiap wanita untuk menarik perhatian kaum lelaki. Setiap individu diberikan ciri-ciri yang unik dan menarik oleh pencipta. Dalam erti kata lain, setiap individu adalah istimewa, tidak kira lelaki mahupun wanita.

Oleh itu untuk kaum lelaki, jika anda tertarik dengan si dia kerana saiz payudaranya yang besar, jangan risau kerana itu adalah normal, dan anda bukan seorang yang gila seks. Dan untuk wanita pula, jangan risau sekiranya anda mempunyai payudara yang kecil, ini juga adalah normal dan percayalah anda mempunyai daya tarikan lain yang unik untuk diri anda sendiri.

KONGSI

WAJIB BACA

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *