Video Elakkan Ketagih Seks – Buang Jauh-Jauh Tabiat Buruk Ni

Video seks melayu terbaru dari Info Seksual Melayu kali memaparkan tips bagaimana untuk elakkan ketagih seks.

 

Ketagih Seks Bukan Perkara Baru

Ketagih seks bukanlah perkara yang baru. Boleh dikatakan penyakit ini telah wujud sejak berabad lamanya dan boleh dikategorikan sebagai penyakit kronik jika tidak dirawat.

Mereka yang ketagih seks akan cuba melakukan apa sahaja untuk seks. Ini secara tidak langsung boleh menjurus kepada jenayah-jenayah seksual seperti rogol, seks luar tabii, dan sumbang mahram.

Seperti yang saya katakan, penyakit ‘ketagih seks’ ini boleh memudaratkan bukan sahaja terhadap individu yang terlibat, tetapi juga kepada masyarakat secara am.

Mengubati Penyakit Ketagih Seks

Individu yang mengalami penyakit ketagih seks boleh dirawat, dan boleh merawat diri mereka sendiri.

Salah satu cara yang paling efektif ialah menyibukkan diri dengan aktivit-aktiviti sihat seperti bersukan, melibatkan diri dalam komuniti dan sebagainya.

Ini akan membuatkan individu terbabit menjadi sibuk dengan aktiviti sekaligus menjauhkan fikiran mereka dari memikirkan tentang seks semata.

Walaubagaimanapun, ini boleh dikatakan sebagai serampang dua mata sekiranya individu terbabit mengalami ketagih seks yang kronik.

Penglibatan individu yang mengalami ketagihan seks yang kronik dengan masyarakat boleh membuatkan beliau tidak dapat mengawal nafsu dan boleh membawa kepada akibat yang buruk.

Jadi adalah dinasihatkan supaya individu yang mengalami penyakit ketagihan seks yang kronik berjumpa dengan Pakar Perubatan yang boleh membantu menyelesaikan masalah ini.

Seks Sihat Untuk Mencegah Ketagih Seks

Salah satu kaedah untuk mencegah ketagih seks ialah dengan mengamalkan aktiviti seks sihat.

Aktiviti seks sihat bukan sahaja boleh mencegah penyakit ketagihan seks, malah boleh membuatkan pasangan suami isteri menjadi lebih mesra dan membahagiakan rumahtangga.

Sekiranya pasangan anda menunjukkan ciri-ciri mempunyai penyakit ketagih seks, seperti:

 1. Meminta untuk melakukan seks luar tabii, cth penetrasi dubur(anal sex).
 2. Menunjukkan minat luar biasa terhadap kanak-kanak, terutama dari segi seksual.
 3. Sering melanggan pelacur tanpa pengetahuan anda.
 4. Kerap melancap walaupun menjalani kehidupan seks yang rutin bersama anda.

Kemungkinan besar pasangan anda mengalami masalah ketagihan seksual.

Anda boleh membantu pasangan anda merawat masalah ini dengan memberikan kepuasan kepada beliau ketika berasmara.

Seringkali mereka yang mengalami penyakit ketagihan seksual tidak puas dengan seks biasa, lalu mencari kepuasan dengan aktiviti seks luar biasa.

Jadi jika beliau merasa puas sepenuhnya dengan aktiviti seksual sihat, kemungkinan beliau tidak akan lagi mencari kepuasan seks dengan aktiviti-aktiviti seks luar tabii, atau aktiviti seks yang pelik-pelik.

Menjadi tanggungjawab anda untuk memberikan kepuasan kepada pasangan anda melalui aktiviti seks normal atau seks sihat.

Saya telah menyedikan beberapa panduan untuk membantu anda dan pasangan menjalani aktiviti seks sihat yang penuh dengan nikmat dan kepuasan mutlak. Antara panduan-panduan tersebut ialah Panduan Kamasutra Bergambar, dan Panduan Seni Ciuman.

Anda boleh membaca dengan lebih lanjut panduan-panduan yang saya sebutkan di atas melalui link di bawah:

KLIK DI SINI UNTUK MEMBACA LEBIH LANJUT BERHUBUNG PANDUAN KAMASUTRA BERGAMBAR

KLIK DI SINI UNTUK MEMBACA LEBIH LANJUT BERHUBUNG PANDUAN SENI CIUMAN

Di harap anda tidak melepaskan peluang untuk mendapatkan ilmu-ilmu seks sihat yang terkandung di dalam panduan-panduan di atas supaya rumah tangga anda berdua lebih nikmat dan lebih asyik.

KONGSI

WAJIB BACA

3 thoughts on “Video Elakkan Ketagih Seks – Buang Jauh-Jauh Tabiat Buruk Ni”

 1. Nafsu berahi yang tinggi adalah normal bagi sesetengah individu kerana terdapat banyak faktor yang mendorong kepada meningkatnya nafsu. Nafsu yang tinggi boleh dirumuskan sebagai “kuat seks”.

  Apabila nafsu ini tidak dapat dikawal, akan menjurus kepada penyakit yang dinamakan “ketagih seks”.

  Individu yang kuat seks akan puas selepas melakukan hubungan seks, dan tidak akan memikirkan lagi tentang seks sehingga beliau berkeinginan semula.

  Individu yang ketagih seks pula sentiasa memikirkan tentang seks, 24 jam walaupun baru sahaja melampiaskan nafsu beliau. Ini boleh mendorong kepada aktiviti seks yang tidak sihat.

  Harap membantu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *