Perlu Baca
Utama > Video Seks Melayu > Video Kenapa Lelaki Suka Wanita Dengan Payudara Besar

Video Kenapa Lelaki Suka Wanita Dengan Payudara Besar

Video seks melayu ini merungkai persoalan kenapa lelaki suka wanita dengan payudara besar. Jika anda seorang lelaki dan anda menonton video ini, anda mungkin tergolong di dalam golongan tersebut. Dan jika anda seorang wanita, dan anda tertarik dengan tajuk video ini, anda juga mungkin tertanya-tanya kenapa lelaki suka wanita dengan payudara besar.

Setiap lelaki mempunyai citarasa yang berbeza. Begitu juga kaum wanita di dalam aspek ini. Ada lelaki yang suka wanita dengan payudara besar. Ada pula lelaki yang gemarkan wanita dengan kaki yang panjang. Dan ada juga yang suka wanita kurus dan tinggi. Pendek kata ‘lain padang, lain belalang’.

Walaubagaimanapun, kebanyakkan lelaki tertarik dengan payudara yang bersaiz besar kerana payudara adalah salah satu aset wanita yang begitu feminin. Iaitu anggota tubuh yang menonjolkan ciri-ciri kewanitaan pada seseorang wanita. Payudara juga seringkali dijadikan sebagai objek seks sejak zaman berzaman. Oleh itu tidak hairan jika kebanyakkan lelaki, yang dipandu oleh hormon tetosterone tertarik dengan payudara, tambahan lagi jika payudara tersebut bersaiz besar dan menonjol pada seseorang wanita.

Namun begitu, ini tidak bermaksud mempunyai payudara yang bersaiz besar adalah kemestian bagi setiap wanita untuk menarik perhatian kaum lelaki. Setiap individu diberikan ciri-ciri yang unik dan menarik oleh pencipta. Dalam erti kata lain, setiap individu adalah istimewa, tidak kira lelaki mahupun wanita.

Oleh itu untuk kaum lelaki, jika anda tertarik dengan si dia kerana saiz payudaranya yang besar, jangan risau kerana itu adalah normal, dan anda bukan seorang yang gila seks. Dan untuk wanita pula, jangan risau sekiranya anda mempunyai payudara yang kecil, ini juga adalah normal dan percayalah anda mempunyai daya tarikan lain yang unik untuk diri anda sendiri.

Klik di sini untuk mempelajari Ilmu Kamasutra Melayu

Tentang Yuhanis Zakaria

Penulis membangunkan laman web ini untuk memberikan informasi, tips, dan teknik berkaitan dengan seks secara sihat kepada masyarakat Malaysia khususnya.

Leave a Reply