Perlu Baca
Utama > Video Seks Melayu > Bagaimana Menipu Orgasme

Bagaimana Menipu Orgasme

Video yang agak lucu dari Howcast ini menunjukkan bagaimana untuk menipu orgasme untuk wanita. Video ini dibuat bagi wanita yang ingin menjaga hati pasangan mereka, atau ingin menamatkan aktiviti seks dengan pantas kerana mungkin ada perkara penting yang perlu dilakukan.

Mengikut video ini, apa yang anda perlukan untuk menipu orgasme ialah kemahiran berlakon, dan ‘timing’ yang sesuai. Berikut ialah langkah-langkah yang anda perlukan(wanita) untuk menipu orgasme:

  1. Mulakan dengan mengerang dan mendesah lembut beberapa kali. Mata harus separuh dibuka, dan perawakan muka adalah neutral.
  2. Kemudian keluarkan kata-kata yang boleh merangsang pasangan anda, seperti “Ahh sedapnya” dan sebagainya.
  3. Tinggikan suara perlahan-lahan, lajukan pernafasan dan mengerang dengan lebih agresif. Apa yang penting di sini ialah lakukan dengan secara perlahan-lahan, dan tidak terlalu pantas kerana ini akan menunjukkan anda seperti berpura-pura atau berlakon.
  4. Tukar riak muka anda seperti menggigit bibir, buka mulut, kerutkan kening, atau menyeringai gigi anda.
  5. Kemudian gerakkan tubuh anda. Pastikan anda lakukan dengan semulajadi dan tidak terlalu “over”.
  6. Maklumkan kepada pasangan anda bahawa anda hampir klimaks, atau orgasme.
  7. Peluk pasangan anda dengan kuat, dan berpura-pura anda telah hilang kawalan, pendekkan nafas, atau apa sahaja yang anda lakukan ketika anda betul-betul orgasme.
  8. Beritahu pasangan anda yang anda inginkan beliau juga orgasme bersama anda.
  9. Selepas pasangan anda klimaks, puji pencapaian beliau di atas katil dengan kata-kata pujian yang membunga.
  10. Jangan terus bangun dan terus berada di dalam pelukan beliau.

Mengikut video ini juga, 2/3 daripada wanita dan 1/3 lelaki berpura-berpura atau menipu orgasme. Nilai ini diambil daripada kajian yang dilakukan terhadap 15,000 dewasa yang aktif seks.

Mengejutkan! Tetapi itu lah yang berlaku kepada pasangan pada masa sekarang. Kesibukan hidup menyebabkan hubungan seks dipandang sebagai remeh dan akibatnya berlaku menipu orgasme untuk menjaga hati pasangan.

Anda bagaimana?

 

Klik di sini untuk mempelajari Ilmu Kamasutra Melayu

Tentang Yuhanis Zakaria

Penulis membangunkan laman web ini untuk memberikan informasi, tips, dan teknik berkaitan dengan seks secara sihat kepada masyarakat Malaysia khususnya.

Leave a Reply