Teknik Seks Oral Hebat Untuk Puaskan Pasangan

Seks oral adalah satu perkataan yang sensitif dan jarang sekali dibincangkan secara terbuka.

Walaupun ramai yang bersetuju bahawa teknik seks oral adalah teknik hebat yang boleh memuaskan pasangan sebelum mendayung, tidak ramai yang tahu bagaimana untuk mempraktikkan dan mengamalkan teknik seks oral yang betul ketika berasmara.

Teknik seks oral hebat
Teknik seks oral hebat

Bukan Sekadar Menghisap dan Menjilat

Ramai yang beranggapan bahawa seks oral hanya sekadar menjilat atau menghisap kemaluan pasangan mereka.

Walaupun perkara ini boleh dikatakan benar dalam konteks seks oral, sebenarnya terdapat pelbagai lagi teknik-teknik seks oral yang tidak diketahui oleh pasangan.

Sebagai contoh, ramai tahu bahawa biji kelentit wanita adalah organ seks yang sensitif pada sentuhan dan belaian.

Tetapi tak ramai suami yang tahu bagaimana untuk ‘bermain-main’ dengan biji kelentit dan apakah teknik yang paling sesuai untuk menggomol biji kelentit.

Teknik yang boleh buat isteri mereka tidak tahan sehingga klimaks, hanya dengan permainan biji kelentit. Click To Tweet

Begitu juga para isteri. Kebanyakkan isteri hanya menghisap atau mengulum zakar suami mereka secara ala kadar sahaja, dan tidak mengamalkan teknik ‘fellatio’ yang betul untuk membuatkan suami puas dengan seks oral.

Ini amat merugikan kerana selain dapat memberikan kenikmatan kepada suami, teknik seks oral atau teknik fellatio yang betul boleh membuatkan zakar tegang sepenuhnya untuk aksi mendayung.

Teknik Seks Oral Yang Betul

Sebenarnya teknik cunnilingus (seks oral untuk faraj) dan teknik fellatio (seks oral untuk zakar) tidak sukar untuk dipelajari dan boleh dikuasai dengan mudah.

Anda cuma perlukan panduan yang terperinci dan teliti untuk mempraktikkan teknik-teknik ini.

Kerana menyedari sukarnya mendapatkan panduan tentang teknik seks oral yang betul, pihak Info Seks Melayu telah menerbitkan panduan yang dinamakan “Seni Seks Oral”.

Panduan berbentuk Ebuku ini mengandungi panduan lengkap tentang seks oral yang wajib dipelajari oleh setiap pasangan yang ingin meningkatkan kenikmatan hubungan suami isteri.

Panduan lengkap ini memberikan info daripada A-Z tentang seks oral, daripada posisi yang sesuai untuk seks oral sehinggalah teknik-teknik permainan lidah untuk faraj, dan teknik menghisap untuk zakar.

Pendek kata anda akan menjadi pakar seks oral hanya dengan berpandukan kepada panduan ini.

Panduan Seni Seks Oral ini diberikan sebagai Bonus Percuma sebagai pelengkap kepada Panduan Seni Ciuman.

Jika anda benar-benar serius untuk mendalami ilmu seks oral, dan membuatkan pasangan anda mengalami nikmat seks oral yang sebenarnya, dapatkan panduan ini dengan percuma melalui link yang saya berikan di bawah:

KLIK DI SINI untuk mendapatkan Panduan Seni Seks Oral dengan Percuma

Teknik Seks Oral yang diajarkan melalui panduan ini dijamin akan membuatkan pasangan anda mengeliat kesedapan dan tidak mustahil si dia akan orgasme hanya dengan teknik seks oral anda.

KONGSI

WAJIB BACA

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *