Posisi Seks Terbaik Untuk Puaskan Pasangan – Ilmu Wajib Suami Isteri

Apakah posisi seks terbaik untuk puaskan pasangan? Soalan ini sering ditanyakan kepada saya oleh pelayar web laman Info Seks Melayu. Kebanyakkan daripada kita hanya mengamalkan posisi seks seperti posisi seks Missionary, posisi seks Doggy, atau posisi seks Spoon.

posisi seks terbaik pasangan berasmara

Ini tidak mengejutkan kerana posisi-posisi seks ini adalah posisi seks yang terkenal, dan mudah dilakukan.

Yang mengejutkan ramai yang tidak tahu terdapat pelbagai lagi posisi seks yang boleh dicuba bersama pasangan mereka.

Bagaimana pula dengan anda, berapa jenis posisi seks yang telah anda cuba bersama si dia?

Cuba Posisi Seks Baru

Sebenarnya tidak salah jika anda ingin terus mengamalkan posisi seks yang biasa seperti yang saya sebutkan di atas.

Contohnya posisi missionary, atau woman on top telah terbukti berkesan untuk membuatkan anda puas jika kena gayanya.

Posisi seks missionary jika dilakukan dengan betul boleh memberikan nikmat yang berganda kepada si wanita. Click To Tweet

Ini kerana pada posisi missionary, zakar si lelaki berupaya untuk menggesel klitoris, atau biji kelentit pasangan mereka.

Begitu juga posisi seks doggy. Pada posisi seks doggy zakar berupaya untuk menggesel dan merangsang titik G-Spot si wanita. Ini akan membuatkan si wanita mengalami nikmat yang berbeza berbanding ketika melakukan posisi seks missionary.

Jadi antara posisi seks Missionary dan posisi seks Doggy, yang manakah posisi seks terbaik untuk puaskan pasangan?

Posisi Seks Terbaik Untuk Puaskan Pasangan

Malangnya saya tidak mempunyai jawapan untuk soalan tersebut. Ini kerana posisi seks terbaik untuk puaskan pasangan adalah bergantung kepada bentuk tubuh anda. Atau lebih tepat lagi, bentuk dan saiz alat sulit anda, dan pasangan.

Contohnya jika sebagai suami anda mempunyai zakar yang besar dan panjang yang diidamkan setiap kaum lelaki, dan isteri anda pula mempunyai lubang faraj yang kecil, sempit dan klitoris yang besar.

Sudah tentu tiada masalah untuk anda berdua mencapai nikmat sepenuhnya di dalam hubungan seks. Tidak kira posisi seks yang anda amalkan.

Tetapi bagaimana pula jika zakar anda kecil dan pendek, dan isteri anda pula mempunyai saiz lubang faraj yang besar dan luas. Sudah tentu agak sukar untuk anda berdua puas sepenuhnya tanpa memilih posisi seks yang sesuai dengan bentuk fizikal anda berdua.

Di sinilah pentingnya untuk anda memilih posisi seks yang sesuai dengan keadaan alat sulit anda berdua.

Pilih Posisi Seks Yang Sesuai

Terdapat posisi seks yang sesuai untuk si lelaki yang mempunyai zakar besar, dan si wanita yang mempunyai lubang faraj yang kecil. Dan ada pula posisi yang sesuai untuk zakar yang kecil, dan lubang faraj yang besar.

Masalah ini telah dikaji sepenuhnya oleh pakar seksual pada zaman dahulu kala, seperti Vatsayana, iaitu penulis buku Kamasutra.

Bagi yang tidak tahu, Kamasutra adalah kitab panduan seksual yang diterbitkan 400 tahun sebelum masihi dan boleh dikatakan menjadi ‘de facto standard’ sebagai panduan seks oleh berjuta-juta pasangan di dunia.

Penulis Kamasutra telah memberikan penyelesaian kepada masalah memilih posisi seks yang sesuai, dan terbaik dengan mencipta pelbagai posisi seks yang boleh dicuba oleh pasangan dengan saiz alat sulit yang pelbagai.

Sebagai contoh “Posisi seks Pemecah Dara” yang dicipta oleh Kamasutra amat sesuai diamalkan oleh mereka yang mempunyai saiz zakar yang kecil dan pendek, untuk memberikan kepuasan sepenuhnya kepada pasangan mereka.

Kitab Kamasutra juga mengandungi pelbagai panduan berasmara yang telah dibuktikan berkesan untuk meningkatkan kenikmatan di dalam hubungan asmara. Ini telah dibuktikan sejak zaman berzaman.

Tidak mengejutkan kitab panduan Kamasutra telah diterjemahkan kepada setiap Bahasa di dunia untuk membantu pasangan di dalam hubungan mereka.

Ilmu Kamasutra Dalam Bahasa Melayu

Kini kitab panduan Kamasutra telah diterjemahkan ke dalam Bahasa Melayu oleh pihak Info Seks Melayu.

Jika anda ingin mencari posisi seks terbaik untuk puaskan pasangan, yang sesuai dengan bentuk fizikal alat sulit anda dan si dia, saya syorkan anda dapatkan panduan ini.

Panduan ini mengandungi 102 Posisi Seks Unik yang digabungkan dari Kitab Kamasutra, dan tiga kitab panduan asmara yang terkenal iaitu “Ananga Ranga” dari India, “Taman Harum” dari Timur Tengah, dan “Ilmu Seks Tao” dari Cina.

Panduan Kamasutra Bergambar ini juga penuh dengan panduan Ilmu Asmara yang unik dan telah terbukti akan membantu anda meningkatkan nikmat di dalam hubungan suami isteri.

KLIK DI SINI untuk untuk mendapatkan Panduan Kamasutra Bergambar dan temui posisi seks terbaik untuk anda dan pasangan

Jika panduan-panduan ini telah membantu pasangan seluruh dunia meningkatkan kenikmatan hubungan asmara mereka, sudah anda tidak terkecuali.

Dapatkan panduan Kamasutra Bergambar SEKARANG. Klik di SINI.

KONGSI
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on stumbleupon
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print

WAJIB BACA

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *