Perlu Baca
Utama > Petua Seks Melayu > Teknik Mengurut Buah Dada Wanita Melayu

Teknik Mengurut Buah Dada Wanita Melayu

Nak tahu teknik mengurut buah dada wanita melayu?

Kita sedia maklum bahawa payu dara atau buah dada wanita adalah salah satu tempat yang sensitif dan boleh memberikan ransangan kepada wanita jika kena caranya.

Teknik mengurut buah dada
Urutan payu payu dara yang betul akan mencantikkan payu dara

Selain merangsang, urutan pada payu dara atau buah dada boleh memberikan manfaat lain kepada wanita. Teknik urutan payu dara atau buah dada yang betul akan membentuk dan menegangkan payu dara atau buah dada wanita.

Teknik mengurut buah dada wanita melayu

Sebelum memulakan urutan pada payu dara pasangan anda, pastikan tangan anda telah dibasuh dan berada dalam keadaan bersih. Anda boleh menggunakan minyak atau krim, seperti Minyak Zaitun atau Minyak Bayi (Baby Oil). Minyak atau krim yang wangi juga boleh menambahkan ransangan seks semasa proses urutan payu dara dilakukan.

Berikut ialah teknik urutan payu dara atau buah dada yang disyorkan,

 1. Sapu minyak atau krim pada tangan dahulu, diikuti dengan sapuan pada payu dara pasangan anda. Sapukan sedikit pada kedua-dua belah payu dara.
 2. Pastikan sapuan dilakukan pada bahagian bawah dahulu dan perlahan-lahan naik ke atas menghampiri puting payu dara pasangan anda.
 3. Elakkan minyak atau krim terkena puting buah dada.
 4. Setelah minyak atau krim meliputi payu dara pasangan anda, mulakan urutan pada payu dara kanan dahulu.
 5. Tekan jari perlahan-lahan pada buah dada dengan gerakan ke atas sehingga menghampiri puting buah dada .
 6. JANGAN GELOJOH.
 7. Ulangi sehingga 3 atau 5 kali kemudian beralih kepada buah dada sebelah kiri.
 8. Lakukan selingan antara buah dada kanan dan kiri berulang-ulang kali.
 9. Lakukan urutan serentak pada kedua-dua buah dada dengan menggunakan teknik tadi.
 10. Setelah memastikan pasangan anda teransang (puting buah dadanya sudah keras atau pun naik ke atas), sentuh kedua-dua tangan dan pekup payu dara bahagian bawah pasangan anda.
 11. Urut dengan putaran mengikut arah jam dengan gerakan menaik ke arah puting.
 12. Pastikan anda tidak menyentuh puting buah dada pasangan anda.
 13. JANGAN GELOJOH.
 14. Ulangi langkah-langkah ini sehingga pasangan anda benar-benar teransang.

Kenapa anda tidak dibenarkan menyapu minyak atau krim pada puting buah dada pasangan anda?

Ini adalah kerana anda akan menghisap puting buah dada pasangan anda untuk meningkatkan lagi nafsu dan rangsangan seks bagi pasangan anda.

Teknik permainan buah dada advance

Apa yang saya berikan di atas adalah teknik mengurut, atau teknik permainan buah dada yang asas. Sebenarnya terdapat banyak lagi teknik-teknik permainan payudara advance yang boleh anda praktikkan pada si dia.

Semua teknik-teknik terbaik ini telah saya kumpulkan dalam satu panduan Ebuku ‘Seni Ciuman Payudara’. Ebuku ini saya berikan percuma sebagai pelengkap kepada Panduan Seni Ciuman.

Anda boleh dapatkan panduan ini pelajari teknik menggomol payudara yang lebih advance yang dijamin akan membuat si dia hilang kawalan diri dengan skill anda.

Klik di sini untuk mendapatkan Panduan Seni Ciuman Payudara dan lihat bagaimana si dia mengeliat kesedapan dengan skill baru anda

Klik di sini untuk mempelajari Ilmu Kamasutra Melayu

Tentang Yuhanis Zakaria

Penulis membangunkan laman web ini untuk memberikan informasi, tips, dan teknik berkaitan dengan seks secara sihat kepada masyarakat Malaysia khususnya.

Anda Juga Mungkin Berminat

seks hebat ketika stress

5 Cara Untuk Menjalani Seks Hebat, Walaupun Ketika Stress

Kita semua mengalami stress. Sama ada berpunca daripada masalah di tempat kerja, masalah kewangan mahupun …

11 komen

 1. its be really if its on with pic or video…

 2. Adakah seorng wanita itu akan hamil jika air mani suaminya dipancut di dalam punggungnya??

 3. haram cik nurul kl main ikt punggung..nabi xngaku umat..

 4. saya pernah melihat filem porno n wanita itu bleh memancutkn aiq… apakah air itu, adakah ianya cara wanita mrasa kpuasan? Bleh ke kta trkncing swaktu bsetuboh…

 5. saya dah cuba ..

 6. Saya pernah melakukan hubungan seks terlarang (curang) sekali dalam hidup saya, dan kini setelah hampir 4 bulan saya meninggalkan perbuatan itu dan amat menyesal tetapi setiap perbuatan ada balasannya… saya telah dijangkiti penyakit kelamin yang mana sejenis cecair seperti nanah telah keluar dari zakar saya terasa sakit bila kencing…. saya pernah beberapa kali mendapat rawatan dan mengubati penyakit ini dengan diberi suntikan dan pil antidiotik tetapi tidak berkesan…… doktor pernah berkata mungkin isteri saya juga dijangkiti dan saya juga telah membawanya untuk mendapatkan rawatan tetapi sehingga hari ini penyakit ini tetap berulang…..boleh bantu saya untuk merawat dan menyembuhkan penyakit ini….

 7. Nasihat saya, buat temujanji dengan pakar urologi, ikut nasihat beliau sepenuhnya.

 8. bnyk.info bguna dari apa yg kita baca disini. kdg kita boleh sama jua kongsi dr pngalaman lalu atau dgn apa yg sdg kita lalui kini….

 9. Pasangan sy ny xada lgsg nafsu untk buat hbgn seks,pelbagai kaedah dh cuba..tlg sy brikan pdpt atau nasihat,bagaimana hndk naik kan nafsu

 10. Banyak ilmu untuk menyelesaikan masalah saudara yang telah saya tulis di laman web ini dan juga laman web Teknik Pancutkan Isteri di url http://www.teknikpancutkanisteri.com

  Semoga saudara dapat menyelesaikan masalah saudara dengan penulisan saya.

Leave a Reply

error: Harap maaf isi kandungan pada laman web ini dilindungi.