Utama > Petua Seks Melayu > Rahsia Pancut Lambat Untuk Lelaki Bila Bersetubuh

Rahsia Pancut Lambat Untuk Lelaki Bila Bersetubuh

Kebanyakkan lelaki pada masa sekarang mengalami masalah Ejakulasi Pra Matang. Belum puas bermain dengan isteri, zakar dah pancut. Akibatnya isteri tak puas dan diri lelaki itu sendiri merasa tertekan kerana tidak dapat memuaskan isteri.

Rahsia pancut lambat

 

Jadi bagaimanakah caranya untuk bertahan lama semasa bermain dengan isteri atau semasa bersetubuh. Sudah tentu perkara ini sentiasa bermain di fikiran setiap lelaki yang mengalami masalah zakar pancut cepat atau ejakulasi pra matang.

Rahsia pancut lambat

Untuk rahsia pancut lambat, terdapat beberapa tips dan petua untuk diikuti.

Sebelum bermain dengan isteri, pastikan zakar anda berada dalam keadaan yang agak sedikit panas. Ini adalah kerana zakar yang sejuk pasti akan menyebabkan anda pancut cepat. Tambahan lagi kepala zakar akan berasa lebih ngilu ketika sejuk. Keputusannya, baru mendayung dah pancut. Isteri pun tak puas.

Posisi seks juga memainkan peranan untuk memastikan anda lambat pancut. Oleh kerana keadaan fizikal setiap manusia adalah berbeza, anda dan isteri harus mencuba mencari posisi seks yang sesuai untuk anda berdua yang boleh melambatkan zakar pancut.

Tetapi posisi seks tersebut juga harus memberi kepuasan kepada isteri. Untuk mengetahui pelbagai posisi seks, anda boleh mendapatkan panduan Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu yang pihak kami sediakan untuk mengetahui lebih banyak posisi seks.

Klik di sini untuk memuat-turun Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu

Walaubagaimana pun, perkara yang paling penting untuk memastikan anda lambat pancut adalah kawalan minda anda. Anda harus berada dalam keadaan tenang dan tidak tertekan atau stress. Kawal minda anda dan katakan kepada diri sendiri bahawa anda tidak akan pancut ketika anda berasa ingin klimaks atau pancutkan air mani.

Yakinkan diri anda, anda boleh!

Selain anda pancutkan air mani ke dalam faraj isteri anda, adakah anda tahu isteri anda juga boleh pancut. Jika isteri anda pancut, itu tandanya isteri anda benar-benar puas dalam hubungan seks.

Amalkan rahsia pancut lambat ini untuk memberi kepuasan kepada hubungan seks anda berdua.

Klik di sini untuk mempelajari Ilmu Kamasutra Melayu

Tentang Yuhanis Zakaria

Penulis membangunkan laman web ini untuk memberikan informasi, tips, dan teknik berkaitan dengan seks secara sihat kepada masyarakat Malaysia khususnya.

Anda Juga Mungkin Berminat

Kelebihan hubungan seks

Kelebihan Hubungan Seks Yang Wajib Anda Tahu

Apakah kelebihan hubungan seks yang wajib diketahui oleh semua pasangan suami isteri? Ramai pasangan yang …

14 komen

  1. Tips yang menarik dan mudah difahami. Memang kalo nak tahan lama gunakan ubatan yang terdapat kat pasaran tapi kekadang tu ikut nafsu and cara kawalan itu sendiri….

  2. saya nak tahu ada kah download free.?TQ saya baru aje belajah pasal download

  3. mantop

  4. ok…sy akan cube…doakan berjaya..ha9

  5. Sangat bagus telah dicuba tetapi lambat pula pancutannya

  6. bila dah selalu buat lama2 ok la, makluma la makin dah lama makin berpengalaman

  7. memang bleh dpercayai.. gud2.. thanks

  8. sy ingikan ptua untk menambh kan brt bdn y idial untk istri mlalui seks!

  9. dh cuba dh smua cara diatas..
    masalahnya benda sedap sgt..
    mmg xleh tahan…xkira pncutan prtama kedua atau ketiga dlm sehari..huhuhu

  10. Siapa. Yang pernah cuba sek..bagi tahu aq

  11. Minum ketom jer extra jus:-)

  12. Good sharing. Blog anda sgt membantu dlm memberi panduan dlm khidupan seks kami

  13. Gembira dapat membantu 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: