Erangan Ketika Seks Untuk Meningkatkan Ghairah Bersama

Erangan ketika seks akan membantu anda dan si dia meningkatkan kenikmatan ketika berasmara. Ini adalah fakta dan telah dipersetujui oleh semua pakar hubungan seksual.

Ini kerana setiap desahan, rintihan dan erangan ketika seks bukan sahaja meningkatkan ghairah pasangan, tetapi secara tidak langsung juga mempengaruhi diri anda sendiri di dalam mencapai kepuasan seksual.

erangan ketika seks

Erangan Ketika Seks dan Ekspresi Diri

Setiap desahan, rintihan dan erangan ketika seks menunjukkan anda telah mengeluarkan ekspresi kebebasan dan kepuasan berasmara bersama pasangan anda.

Ini berbeza dengan hubungan seks yang sunyi, diam dan tiada sebarang ekspresi. Jelas sekali hubungan seks seperti ini adalah hubungan seks yang hambar, dan dari aspek psikologi menunjukkan pasangan dihimpit tekanan, dikekang dan bermasalah.

Kajian oleh pakar seksual juga menunjukkan ekspresi suara ketika hubungan seks adalah tindakan yang paling digemari oleh kaum wanita ketika berasmara.

Buat Hubungan Seks Lebih Beerti

Suara-suara seperti desahan, rintihan dan erangan ketika seks boleh memberikan ‘signal’ kepada pasangan bahawa anda sedang menikmati dan ‘enjoy’ dengan hubungan tersebut. Lebih-lebih lagi ketika menghampiri orgasme.

Ini akan membuatkan hubungan seks lebih bererti bagi si dia.

Begitu juga jika anda dapat merangsang pasangan anda sehingga beliau mengeluarkan suara ketika hubungan seks dan bertindak di luar kawalan dirinya.

Erangan pasangan ketika seks adalah tanda beliau ghairah dan bernafsu Click To Tweet

Empat Sebab Suara Ketika Seks

Dari aspek kajian yang dilakukan oleh beberapa pakar hubungan seksual, dirumuskan terdapat empat sebab kenapa kita mengeluarkan suara ketika menjalani aktiviti seksual.

Faktor yang pertama ialah untuk menyampaikan maklumat. Tanpa kita sedar, kita menggunakan suara untuk memberitahu pasangan kita apa yang sedang berlaku di dalam aktiviti seks tersebut. Kita menggunakan suara untuk menunjukkan kita suka, ataupun tidak. Sebagai contoh rintihan manja menunjukkan kita suka, dan jeritan kecil seperti “ouch” menunjukkan sebaliknya.

Faktor yang kedua pula ialah untuk meningkatkan ghairah dan nafsu. Iaitu untuk membuatkan kita lebih bernafsu dan bersedia untuk aktiviti seks. Ini boleh diperhatikan ketika foreplay, terutamanya ketika bercium. Secara tidak sedar kita akan mengeluarkan suara untuk menaikkan nafsu.

Faktor yang ketiga ialah untuk menambah kenikmatan di dalam hubungan seks. Kajian saintifik menunjukkan suara-suara ketika hubungan seks dapat menambahkan kenikmatan bukan kerana suara tersebut, tetapi kerana pengaruh suara tersebut terhadap pernafasan individu.

Yang terakhir ialah sebagai saranan kepada diri sendiri, di mana saranan ini akan disalurkan ke setiap organ seksual pada tubuh badan dan secara langsung akan meningkatkan ghairah dan nafsu.

Pengaruh Suara Dalam Hubungan Seks

Hebat sekali pengaruh suara di dalam hubungan seks. Jadi selepas ini biasakan diri anda dengan desahan, rintihan dan erangan ketika seks. Walaupun perkara ini kelihatan remeh, ia dapat mempengaruhi kualiti hubungan seks anda dan si dia.

Jika anda ingin belajar dengan lebih lanjut bagaimana untuk menggunakan meningkatkan nikmat dalam hubungan seks suami isteri, anda boleh dapatkan panduan Kamasutra Bergambar yang mendedahkan rahsia ilmu asmara dari 4 kitab asmara silam.

Ilmu-ilmu ini sangat hebat dan telah membantu berjuta pasangan di dunia menyelesaikan masalah seks dan dalam masa yang sama membawa pengalaman seks ke tahap yang lebih tinggi.

Klik di sini untuk membongkar rahsia ilmu asmara mutlak

KONGSI

WAJIB BACA

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *