9 Cara Menggoda Suami Dengan Payudara

Kepada para isteri, kali ini saya nak berikan tip bagaimana untuk menggoda suami dengan payudara anda.

Menggoda suami dengan payudara
Payudara aset penting semua wanita

Payudara adalah aset penting untuk setiap wanita. Payudara bukan sahaja berfungsi sebagai kilang susu, tetapi juga adalah antara organ seks utama dalam hubungan seks. Oleh itu tidak hairanlah jika ramai wanita yang sangat mementingkan penampilan payudara mereka.

Jika di barat, ramai yang memilih untuk melakukan pembedahan plastik kepada payudara mereka untuk membuat payudara lebih besar, cantik dan kenyal. Kita juga tidak terkecuali. Terdapat banyak tip dan teknik untuk membuat payudara lebih cantik, contohnya dengan teknik urutan payudara.

Betapa pentingnya payudara untuk kaum wanita, terutama sekali para isteri.

Menggoda Suami Dengan Payudara

Perasan tak berapa kali sehari mata suami anda melirik ke arah payudara anda? Jangan terkejut jika saya katakan paling tidak 2 atau 3 kali mata suami akan tertumpu pada payudara anda setiap hari, walaupun anda telah lama mendirikan rumahtangga.

Ini adalah lumrah setiap lelaki, dan payudara adalah salah satu tarikan utama pada setiap wanita. Click To Tweet

Jadi rugi jika anda tidak menggunakan aset anda yang satu ni untuk menggoda suami, setiap masa dan setiap ketika.

Amalkan tip menggoda suami dengan payudara ni untuk membuat suami bertambah sayang bertambah cinta.

Wangian Pada Payudara

Boleh dikatakan semua wanita mengenakan wangian pada tubuh. Tetapi berapa ramai yang mengenakan wangian pada payudara?

Selepas ini jangan lupa untuk menyembur sedikit minyak wangi pada payudara anda. Secara tidak sedar hidung suami akan tertarik kepada bau harum yang timbul dari payudara anda, dan membuat beliau lebih bernafsu.

Jika malas nak sembur minyak wangi, gunakan losen yang tak kurang harumnya. Tidak semestinya losen khas untuk payudara, losen atau pelembap biasa pun boleh. Cuma make sure baunya tak kurang harum.

Bra Yang Seksi

Kalau masih ada bra yang dah lusuh, terkoyak atau lembik, letak ke tepi bra-bra tersebut. Keluarkan sedikit modal untuk membeli bra yang seksi, cute atau lebih baik lagi “push-up bra”.

Bra yang seksi terutama bra “push-up” bukan sahaja membuat anda kelihatan dan berasa seksi, tetapi juga membantu untuk membentuk dan mencantikkan payudara.

Selepas ini mata suami akan sentiasa melirik ke arah dada anda apabila anda mengenakan bra baru anda.

Mengurut Payudara di Hadapan Suami

Aksi-aksi manja anda di hadapan suami juga adalah salah satu cara terbaik untuk menggoda suami tanpa beliau sedari. Begitu juga jika anda menyentuh tubuh anda di hadapan suami, terutama sekali pada payudara anda.

Anda hanya perlu mengusap lembut payudara anda ketika berbual dengan suami. Buat seperti anda berasa lenguh di dada, dan usap payudara anda.

Anda juga boleh meramas dan mengusap payudara semasa hubungan seks. Ramai para isteri yang mengabaikan teknik ini ketika bersetubuh. Ghairah suami akan meningkat berkali ganda sekiranya beliau melihat anda bermain-main dengan payudara anda ketika bersetubuh.

Memeluk Dengan Payudara

Sentuhan payudara anda pada tubuh suami akan membuat beliau bernafsu. Oleh itu peluklah suami dengan payudara anda.

Hampiri suami dari belakang, dan peluk beliau dengan manja. Gerakkan tubuh anda ketika memeluk suami supaya payudara anda menggesel tubuh suami. Anda juga boleh menekan payudara ke tubuh suami.

Saya jamin suami anda akan bernafsu dengan pelukan anda yang ini.

Baju Nipis di Rumah

Selain mengenakan pakaian seksi yang menampakkan tubuh, anda juga boleh mengenakan pakai seksi yang nipis dan menggoda. Tambahan pula jika pakaian nipis yang anda kenakan menonjolkan aset anda yang satu, iaitu payudara anda.

Baju putih yang nipis dan hampir “transparent” sangat sesuai untuk menggoda suami dengan payudara. Tambahan lagi jika anda tidak memakai bra atau coli ketika memakai baju nipis ini.

Sudah pasti mata suami tak akan lepas dari menjeling payudara anda.

Berkemban di Hadapan Suami

Bila kali terakhir anda berkemban di hadapan suami? Jika tak pernah, ini adalah peluang terbaik untuk menggoda suami dengan payudara anda.

Gunakan tuala yang nipis dan singkat. Ambil sedikit masa untuk tampil berkemban di hadapan suami sebelum anda mengenakan pakaian. Anda boleh berbual atau melakukan kerja-kerja rumah dengan berkemban untuk membuat suami tak senang duduk.

Memerahkan Puting Payudara

Tak ramai wanita yang ambil berat tentang penampilan puting payudara. Tak dapat dinafikan tidak semua wanita dilahirkan dengan puting payudara yang kemerah-merahan. Tetapi ini tidak bermaksud anda tidak boleh mengambil inisiatif untuk membuat payudara anda menjadi merah untuk membuat suami lebih bernafsu.

Kajian soal jawab menunjukkan kaum lelaki lebih menggemari puting payudara yang kemerah-merahan/merah jambu berbanding puting payudara coklat/hitam.

Oleh itu tidak ada salah jika anda berusaha untuk menggoda suami dengan payudara yang merah dan cantik.

Terdapat beberapa kaedah untuk memerahkan puting payudara. Anda boleh menggunakan krim atau losen yang dijual di pasaran, atau anda boleh menggunakan kaedah tradisional yang lebih mudah dan jimat.

Cara Tradisional Memerahkan Puting Payudara

  1. Limau nipis. Ambil limau nipis dan belah dua. Gosokkan limau yang dibelah tadi pada puting payudara sebelum mandi. Biarkan seketika sebelum anda mandi untuk kesan yang lebih efektif.
  2. Daun sirih. Ambil beberapa helai daun sirih dan tumbuk sehingga lumat. Ambil air yang keluar dari daun sirih dan usap pada puting payudara.
  3. Tomato juga adalah cara tradisional yang berkesan untuk memerahkan puting payudara. Belah dua tomato, atau beberapa potongan kecil. Ambil tomato yang dibelah tadi dan usapkan pada puting payudara.

Anda boleh menggunakan semua cara tradisional untuk memerahkan puting payudara yang saya berikan di atas. Tetapi untuk hasil yang lebih berkesan, saya syorkan anda gunakan satu sahaja cara dan amalkan setiap hari.

Baju Tidur Seksi

Baju tidur yang seksi dan menggoda sudah terbukti boleh menggoda suami di ranjang. Tetapi kali ini pilih baju tidur spesifik yang menonjolkan lurah payudara anda.

Nipis sahaja tak cukup, pilih baju tidur dengan bentuk “V” atau low-cut yang dicipta khusus untuk menonjolkan lurah payudara.

Sudah pasti tangan suami tak sabar-sabar untuk menuju ke arah payudara anda.

‘Boob Job’

Boob Job adalah teknik mengurut senjata suami dengan payudara. Teknik ini bukanlah teknik baru dan sering digunakan oleh pasangan dalam hubungan seks.

Caranya sangat mudah. Letakkan zakar suami anda di celah lurah payudara. Kemudian gerakkan payudara anda untuk mengurut zakar suami.

Teknik ini bukan sahaja boleh merangsang zakar suami, tetapi juga dapat membuat suami bertambah ghairah dengan melihat payudara anda bergerak turun naik ketika melakukan “boob job”.

Tak Susah Menggoda Suami Dengan Payudara

Sekarang anda sudah tahu bagaimana untuk menggoda suami dengan payudara. Apa yang perlu anda lakukan sekarang ialah amalkan tip-tip yang saya berikan di atas untuk membuat suami semakin sayang dan bernafsu di ranjang.

Jika anda ingin mendapatkan tip-tip yang lebih “advance” bagaimana untuk menggoda suami di ranjang, mahupun dalam aktiviti harian, anda boleh dapatkan panduan 101 Idea Asmara yang didatangkan dengan panduan Ilmu Asmara Mutlak. Panduan ini mengandungi tip dan teknik lengkap bagaimana untuk menggoda pasangan untuk meningkatkan kebahagiaan rumah tangga anda berdua.

Klik di sini untuk mendapatkan panduan 101 Idea Asmara supaya pasangan semakin sayang dan cinta, setiap masa dan ketika.

KONGSI

WAJIB BACA

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *