5 Teknik Hubungan Seks Tanpa Penetrasi – Beri Kelainan Dalam Seks

Seks tanpa penetrasi, ramai pasangan suami isteri yang tak tahu tentang teknik seks ni.

Seks tanpa penetrasi
Seks tanpa penetrasi juga boleh memberi kepuasan

Ramai yang tidak tahu bahawa istilah hubungan seks bukan sekadar penetrasi tusukan zakar ke dalam faraj atau kemaluan wanita. Terdapat teknik-teknik hubungan seks yang tidak memerlukan penetrasi tetapi dapat memberikan kepuasan seperti penetrasi zakar ke dalam faraj bagi pasangan.

Seks tanpa penetrasi boleh beri kelainan dan pembaharuan dalam hubungan seks anda berdua Click To Tweet

Teknik hubungan seks tanpa penetrasi

Antara teknik-teknik hubungan seks yang dapat memberikan kepuasan tanpa penetrasi ialah

 • Masturbasi Mutual (Mutual Masturbation)
  Pasangan suami isteri saling meransang antara satu samai lain dengan cumbuan, sentuhan dan ciuman terhadap zakar dan faraj dan saling bermasturbasi atau melancap. Kenikmatan dapat dicapai dengan melihat pasangan anda masturbasi atau melancap. Boleh juga lelaki yang memasturbasikan atau melancap kemaluan wanita, dan sebaliknya.
 • Seks Oral (Oral Sex)
  Salah satu teknik hubungan seks yang disukai ramai. Walaupun selalunya seks oral sekadar menjadi pembuka bicara, atau foreplay, seks oral juga boleh dilakukan sehingga pasangan mencapai ejakulasi dan kepuasan. Jika anda nak belajar teknik seks oral sebenar, anda boleh dapatkan Panduan Seni Seks Oral yang diberikan sebagai Bonus Percuma dengan Panduan Seni Ciuman. Klik di sini untuk mempelajari teknik seks oral sebenar.
 • Outercourse
  Kata orang Melayu ringan-ringan. Contohnya pakaian luar dah hilang entah ke mana, tetapi pakaian dalam masih melekat utuh. Pasangan remaja selalunya memilih teknik ini untuk berkasih-kasihan. Elakkan melakukan maksiat yang ditegah Agama.
 • Intermammary Intercourse
  Teknik yang digemari oleh masyarakat Eropah. Zakar akan diletakkan di antara kedua buah dada atau payudara, dan kemudian zakar akan digosokkan dengan buah dada wanita dikepit untuk memberikan geseran dan ransangan kepada zakar lelaki. Selalunya dilakukan sehingga mencapai ejakulasi.
 • Fedoral Intercourse
  Seperti Intermammary Intercourse, cuma kali ini zakar digeselkan dan zakar digosokkan di celah-celah paha perempuan. Tetapi zakar tidak akan ditusukkan kedalam faraj atau kemaluan wanita.

Itu lah teknik-teknik hubungan seks yang boleh anda cuba bersama pasangan anda tanpa perlu melakukan penetrasi. Cuba la sekali-sekala.

Kadang-kadang benda yang baru boleh mencetuskan keintiman yang dahulu.

KONGSI

WAJIB BACA

2 thoughts on “5 Teknik Hubungan Seks Tanpa Penetrasi – Beri Kelainan Dalam Seks”

 1. semua cara tanpa tusukan dalam adalah satu cara yang sering kami suami isteri lakukan ketika isteri dalam haid.ini kerana kami sering berahi bila bersama.dan isteri saya sering mengolom kote saya dan saya akanbermain dengan tetek dia sehingga saya klimaks di dalam mulutnya.dia amat mengemari air mani.kami sehingga kini sangat bahagia kerna tidak pernah berselindung dengan kemahuan kami.kami sentiasa berterus terang dengan apa jua keinginan.untuk bahagia.pastikan pasangan anda dan anda dapat memenuhi kehendak masing.luangkan paling kurang 20 jan untuk bersama dalam apa keadaan sekalipun pada setiap minggu.madi sama2,dah 30 minit sehari seminggu?dah 3 jam lebih.luangkan masa untuk bersama ketika menonton tv.dah berjam2 kat situ.tp tumpukan perhatian ketika dah nak main.jgn mate dok pandang lain ok.dada

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *