Lubuk Nafsu Tubuh Wanita Yang Jarang Diterokai Lelaki

Nak tahu lubuk nafsu tubuh wanita yang jarang diberi perhatian oleh pasangan mereka? Ramai lelaki, terutama yang masih mentah menganggap bahagian sensitif pada tubuh badan wanita hanya pada payudara dan alat sulit sahaja.

Di sini saya ingin membuka mata dan minda anda dan memberikan 5 lubuk nafsu tubuh wanita yang sering diabaikan, jarang diterokai dan digomol oleh kaum lelaki.

Lubuk nafsu tubuh wanita

5 Lubuk Nafsu Tubuh Wanita Yang Sering Diabaikan

Harus diingat bahawa bahagian lubuk nafsu tubuh wanita ini adalah bahagian yang sensitif dan perlu dibelai dan digomol dengan lemah lembut dan sopan santun untuk membangkitkan syahwat wanita.

Jangan gelojoh ketika membelai lubuk nafsu wanita, go slow and steady... Click To Tweet

Elakkan daripada perlakuan rakus dan gelojoh ketika membelai bahagian-bahagian ini.

 1. Rambut
  Bahagian ini adalah bahagian yang paling kerap dibiarkan tidak terusik oleh lelaki. Sedangkan wanita amat menyukai jika pasangan mereka membelai rambut mereka dengan lembut. Sentuhan lembut dan hangat pada rambut boleh menghilangkan stress dan memberikan ketenangan kepada wanita. Ini secara automatik akan membuatkan mereka lebih bersedia untuk dibelai dan digomol.
 2. Tengkuk/Leher
  Selalu dengar phrasa “Meremang bulu tengkuk”. Kenapa phrasa ini sering digunakan apabila ketakutan? Kerana bulu roma pada tengkuk amat sensitif dan mudah bertindak balas. Belum disentuh sudah meremang, apa lagi jika digosok, dibelai dan dicium. Sudah pasti si dia akan mendesah kesedapan ketika tengkuknya anda belai.
 3. Tulang Leher
  Bahagian ini juga sering diabaikan langsung oleh kaum lelaki. Bahagian tulang leher ini adalah sensitif dan cara terbaik untuk meransang bahagian ini ialah dengan membelai lembut dan mencium. Boleh juga menjilat seketika untuk membasahkan tulang leher si dia.
 4. Punggung
  Walaupun ramai lelaki tahu bahagian punggung adalah bahagian yang sensitif dan disukai oleh wanita apabila dibelai dan disentuh, bahagian ini hanya digomol ketika permulaan hubungan asmara. Iaitu mungkin ketika foreplay atau pemanasan. Ini kerana apabila tangan sudah berada di bahagian bawah, bahagian yang dituju ialah faraj, dan punggung terus diabaikan. Jadi selepas ini cuba berikan lebih perhatian kepada bahagian punggung dan lupakan seketika farajnya yang menggoda tu.
 5. Cuping telinga
  Bahagian sensitif ini harus dihisap dan dijilat dengan lembut oleh lidah. Tetapi satu lagi teknik ketika membelai bahagian ini yang jarang dipraktikkan oleh lelaki ialah membisikkan kata-kata romantis.

Luangkan sedikit masa anda untuk menerokai 5 lubuk nafsu tubuh wanita yang saya berikan di atas.

Jangan terlampau gelojoh dan hanya ingin menuju ke payudara dan alat sulit sahaja. Lebih lama masa yang anda ambil untuk membelai bahagian-bahagian ini, lebih teruja pasangan anda dan lebih nikmat hubungan seks anda.

Lagi Teknik Hebat Untuk Merangsang Lubuk Nafsu Tubuh Wanita

Jika anda ingin teknik-teknik yang lebih hebat untuk merangsang kawasan lubuk nafsu isteri anda dan buat beliau mengeliat kesedapan dengan nikmat yang belum pernah beliau alami sebelum ni, anda boleh dapatkan panduan 50 Teknik Foreplay yang telah saya terbitkan, sepenuhnya dalam Bahasa Melayu.

Panduan ini saya berikan PERCUMA sebagai bonus kepada Pakej Kamasutra Bergambar. Anda boleh dapatkan panduan ni melalui link di bawah.

Klik di sini untuk mendapatkan panduan 50 Teknik Foreplay dan beri kejutan kepada pasangan dengan skill baru anda

KONGSI
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on stumbleupon
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print

WAJIB BACA

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *