Selaput Dara Tiruan – Artificial Virginity Hymen Untuk Menipu Suami

Sebelum ini terdapat pembedahan plastik yang membolehkan para wanita mendapatkan buah dada dan payu dara tiruan. Sekarang ini kita dikejutkan pula dengan selaput dara tiruan yang dijual oleh sebuah syarikat alatan dan produk seks dari China, Gigimo.

selaput dara tiruan

Selaput dara  yang dinamakan “Artificial Virginity Hymen” dijual oleh Gigimo pada harga USD30.00.

Selaput dara tiruan

Produk ini dimasukkan ke dalam faraj dan akan mengeluarkan cairan seperti darah selepas ditembusi oleh zakar. Menurut pengeluar produk ini, alat ini dicipta untuk mengembalikan pengalaman malam pertama kepada pasangan yang menggunakannya.

Baru-baru ini syarikat Gigimo mengiklankan produknya termasuk selaput dara tiruan ini di negara Arab dan mencetuskan kontroversi. Mungkin jika produk ini dibawa masuk ke Malaysia, akan menimbulkan kontroversi yang sama. Ramai kaum lelaki yang akan ditipu jika produk ini boleh didapati dengan mudah dan secara meluas di Malaysia.

KONGSI
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on stumbleupon
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on print

WAJIB BACA

4 thoughts on “Selaput Dara Tiruan – Artificial Virginity Hymen Untuk Menipu Suami”

  1. btul tu.kalau ada selaput dara tiruan ni di malaysia,msti ramai llaki yg bakal tertipu.bukan senang nak cari anak dara tulen zaman sekarang ni.nak cakap melayu yg penuh dgn adat sopan pon sama gak

  2. wan muhammad fuad

    ishh ishh ishh.. klu selaput dara tiruan nie ada dlm malaysia, mesti kaum pompuan dah x kisah dgn dara mereka.. dan akan berlaku byk maksiat dimerate rata.. ialah dara tiruan senang dapat kat mana mana saja.. so x heran laaa…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *