Pelacur Murah RM15 Sahaja – Promosi Baru Terhad!

Pelacur Murah Promosi Harga Runtuh, RM15 saja bang, murah murah.

pelacur murah

Beberapa sindiket pelacuran di kawasan Jalan Petaling menggunakan kaedah promosi baru dengan mengenakan jualan harga runtuh dan menawarkan pelacur asing serendah RM15 untuk satu sesi.

Tawaran harga runtuh pelacur murah ini juga disyaki dilakukan kerana penambahan pelacur asing dan pelacur import yang dibawa masuk dari Filipina dan Indonesia. Faktor ini menyebabkan berlaku persaingan sesama bapa ayam.

Baru-baru ini, sepasukan anggota Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Dang Wangi bertindak menggempur sarang pelacuran terbabit, baru-baru ini. Dalam operasi itu, anggota polis menyamar pelanggan sebelum memberkas hampir 10 pelacur dan tujuh pelanggan lelaki.

Pelacur-pelacur yang ditahan kebanyakannya terdiri dari warga asing – atau pelacur import. Lambakan pelacur asing ini telah membuatkan industri pelacuran di Malaysia semakin tenat dan membimbangkan.

KONGSI

WAJIB BACA

2 thoughts on “Pelacur Murah RM15 Sahaja – Promosi Baru Terhad!”

  1. Ruang ni sibuk cerita hal zakar,tapi kenapa tiada maklumat info tempat perubatan moden atau bomoh sex bomoh zakar yang hebatSebab itulah berita yang orang semua cari.Kalau sekadar cerita biasa tak ada faedah la.Takkan tak boleh siasat mana bomoh zakar yang hebat dan tulen.Bila kita kongsi info maka kita akan berjaya dan tidak tertipu dengan kisah bomoh atau klinik sex yang sememangnya conman yang perguna sex dengan iklan di majalah seperti MASTIKA,BICARA,dan akhbar lain.Jadi asyik -asyik cara besar zakar iklan yang sama saja.Apa web ni monopoli orang yg selfish utk diri sendiri ke?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *