Perlu Baca
Utama > Berita Seks Melayu > Melampiaskan Nafsu dengan Pelacur di Kandang Babi

Melampiaskan Nafsu dengan Pelacur di Kandang Babi

Kandang babi yang berselerakan di Bukit Tumbuk, Sepang kini dijadikan lokasi mendapatkan pelacur warga asing oleh kaki pelampias nafsu.

pelacur di kandang babi
Kandang babi ni pun jadi kerja

Pelacur di kandang babi

Sindiket Pelacuran yang dijalankan di kandang babi ini disediakan oleh beberapa pihak tertentu dengan berselindung di sebalik ternakan haiwan tersebut.

Mereka yang ingin melampiaskan nafsu tidak menghiraukan keadaan melakukan seks dengan pelacur di kandang babi tersebut walaupun bertemankan bau yang tidak menyenangkan daripada kandang babi. Walaupun beberapa kali telah diserbu pihak berkuasa, aktiviti pelacuran di kandang babi masih berleluasa.

Diharapkan pihak berkuasa dapat mengambil tindakan tegas sebelum kegiatan seperti ini menjadi satu trend atau ikutan di negeri-negeri lain serata Malaysia.

Aktiviti yang tidak bermoral dan menjijikkan ini harus dicegah di peringkat awal, tambahan lagi dengan keadaan masyarakat di Malaysia yang semakin jatuh moral dan akhlaknya.

Klik di sini untuk mempelajari Ilmu Kamasutra Melayu

Tentang Yuhanis Zakaria

Penulis membangunkan laman web ini untuk memberikan informasi, tips, dan teknik berkaitan dengan seks secara sihat kepada masyarakat Malaysia khususnya.

Anda Juga Mungkin Berminat

gambar kemaluan wanita

Gambar Kemaluan Wanita: 400 Jenis dan Bentuk!

Nak lihat gambar kemaluan wanita? Jangan bimbang ini bukan gambar porno atau gambar lucah, tetapi …

Satu komen

  1. sib baik tak main ngan babi

Leave a Reply

error: Harap maaf isi kandungan pada laman web ini dilindungi.