cerita seks

Derita Isteri Simpanan

Derita Isteri Simpanan

Sudah empat tahun aku bergelar janda. Bekas suamiku, Syamsul meninggalkanku untuk wanita jahanam yang dibuntingkannya. Aku marah, kecewa, geram dan hampir gila pada mulanya. Aku cuba mencari jawapan kenapa aku ditinggalkan. Aku terus menerus menggangu hidup Syam dan bertanyakan apakah kesalahan yang telah aku lakukan, apa kurangnya aku? Namun semuanya sia-sia. Syam pergi begitu sahaja dari hidupka ...[Read More]

Buat Isteri Berlutut

Buat Isteri Berlutut

Syukri dan Dollah adalah jiran sebelah menyebelah yang agak rapat. Setiap hari mereka akan melepak di kedai kopi sebaik sahaja pulang dari kerja.Apa sahaja gosip-gosip terbaru akan mereka bincangkan. Kadang-kadang termasuk juga cerita atas katil. Suatu malam, Dollah terdengar Syukri bertengkar dengan isterinya. Agak kuat pertengkaran tersebut hinggakan Dollah tidak dapat melelapkan mata memikirkan ...[Read More]

Cerita Seks Melayu Pegang Telur Manager

Cerita seks melayu pegang telur manager

Ada seorang pak cik yang bernama Pak Dol yang sangat kaya. Setiap hari beliau akan menyimpan RM1000 di bank. Setiap hari tepat pukul 9 pagi Pak Dol dah pun bersiap sedia terpacak di kuanter bank untuk menympan RM1000 nya. Setelah lebih kurang setahun berlalu, kehadirannya setiap hari disedari oleh Manager Bank. Manager Bank itu pun memanggilnya ke office dan bertanya. Manager : Setiap hari saya ...[Read More]

Seksi Macam Biola

Seksi Macam Biola

“Betul ke apa yang kau cakap ni Ina, body seksi macam biola??” “Betul yati, buat apelah aku bohong, si farid dah ada teman sekatil mase ko takde kat sini, body dia solid mcm biola, suaranya merdu menusuk hati, aku tak tipu ko, si faizal yg bgtau kat aku.” Yati terkejut bercampur geram mendengar kata-kata ina, teman serumahnya. sampai hati farid sanggup menduakannya. masih b ...[Read More]

Tiga Kali Jer Curang…

Tiga kali jer curang

Pada satu malam, ada pasangan yg agak berumur sedang makan malam dengan romantiknya bagi menyambut ulangtahun perkahwinan mereka yg ke 50 tahun. Suaminya, seorang Tan Sri dan bekas ahli politik mula bercerita tentang nostalgia mereka suami isteri, sekian lama hidup bersama, suka duka, susah dan senang. Si suami memang menyanjung isterinnya, bernama Maria. “Maria, selama kita kahwin ni, suka ...[Read More]

Lubang Masuk Duit

Wanita Melayu Berkemban

Alkisahnya cerita ini bermula di perkampungan yang masih lagi daif dari kehidupan moden. Sudah menjadi lumrah orang-orang dikampung mandi sungai. Dan pada hari itu memang ramai orang yang pergi mandi, ada yang membasuh dan sudah menjadi kebiasaan kanak-kanak mandi sambil berkejaran. Diantara ramai-ramai lelaki ada seorang lelaki yang perutnya buncit yang di pangiil Pak Leman yang mandi berhampiran ...[Read More]

Sampai Melekat

Romen sampai melekat

Di suatu pagi, seorang anak lelaki keluar dari biliknya dan bertanya pada neneknya: “Nenek, mana Papa dan Mama?” “Mereka masih di dalam bilik…” neneknya menjawab. Anak itu tertawa kemudian sarapan sendirian lalu pergi sekolah. Ketika pulang.. anak lelaki bertanya lagi pada neneknya: “Dimana Papa dan Mama?” “Mereka masih di dalam bilik” neneknya ...[Read More]