Download Kamasutra Bergambar Versi Bahasa Melayu Percuma!!

Berita baik untuk pengunjung laman web Info Seks Melayu. Info Seks Melayu telah menyiapkan sebuah ebook yang bertajuk Kamasutra Bergambar Versi Bahasa Melayu dan anda boleh memuat-turun(download) ebook ini dengan percuma untuk tatapan anda.

Ebook Kamasutra Bergambar Edisi 2012

Kamasutra Bergambar Versi Bahasa Melayu ini mengandungi informasi dan tips tentang hubungan seks berdasarkan ajaran kamasutra yang memang telah tersohor di serata dunia dalam Bahasa Melayu. Isi kandungan dalam ebook Kamasutra Bergambar Versi Bahasa Melayu

  1. Pengenalan
  2. Persediaan
  3. Kepentingan Foreplay
  4. Teknik Tusukan
  5. Menghangatkan Suasana
  6. Permainan Jual Mahal
  7. Urutan Dalaman
  8. Posisi Kamasutra

Terokai teknik-teknik foreplay kamasutra dengan pasangan anda, dan cuba posisi kamasutra bagi hubungan seks yang tidak pernah anda cuba sebelum ini. Apa yang anda perlu lakukan cuma masukkan nama dan alamat email anda untuk memuat-turun ebook Kamasutra Bergambar Versi Bahasa Melayu secara percuma. Maaf saya tahu ini menyusahkan, tetapi ini perlu untuk mengelakkan spam ke laman web ini. Sila masukkan alamat email yang sah kerana link download anda akan dihantar ke email yang anda masukkan. Isi borang di bawah dan dapatkan Ebook Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu dengan Percuma!

* Alamat Email:
Nama:

 

Penulis membangunkan laman web ini untuk memberikan informasi, tips, dan teknik berkaitan dengan seks secara sihat kepada masyarakat Malaysia khususnya.

95 Comments

  1. YES

  2. saya dah masukkan nama dn email…
    bila buat pengesahan error 404
    saya masih tak dapat ebook itu

  3. Maaf kepada yang mendapat error 404 ketika memuat-turun(download) ebook ni.

    Saya dah perbaiki error tersebut, dan kepada yang tidak dapat memuat-turun ebook, saya dah hantar email dengan link download.

    Maaf sekali lagi.

  4. yes..this time bru dpt ebook nie..
    very good ebook esp. in bahasa..
    keep it up..

  5. Dapatkan kesejahteraan

  6. pengetahuan suami istri

  7. sAya Ni kLu mEn Lama sGt pAncUt…
    kEkaDang GF sAye tAk tAhan pLak..

  8. pengetahuan suami istri

  9. Saya dah cuba download e-book percuma Kamasutra ni,saya dok tunggu e-mail balas seperti yang di nyatakan utk link download, tapi masih tak dapat2.

  10. Salam Sejahtera,

    Diharap masalah fauziah telah selesai dan berjaya memuatturun ebook Kamasutra Bergambar versi Percuma dari pihak kami. Terima kasih atas kerjasama yang diberikan fauziah.

  11. mencari ilmu

  12. salam…
    erm, bku yg mnarik..
    tpkn, asal ltak gmbr real2 ek, xsesuai laa…
    haram hukum tgok aurat laki2@pompuan2 tau…
    xper2, next tme 2kar ek..ltak lakaran ker…
    ok laa…
    nway thanks…
    =)

  13. x dpt pown link diew..

  14. Bole tahan juga buku nie very informative. eye cathing.

    Thanks

  15. saya mengalami masalah dalam membuka e-book yang saya download. tidak boleh dibuka errors. bolehkah pihak admin emailkan pada saya link yang mudah untuk dibuka?tq

  16. bo download ebook nie?best r

  17. sy xdapat nk download buku ni..

  18. send me dwload link

  19. saya udah dowland tapi ko belum masuk

  20. knp sy dah cuba download tp tdk download juga

  21. mudah di fahami saya dan suami telah berjaya melayari bahtera yang sangat dasyat…….tak terlintas saya akan puas seperti ini sebelum ini……….
    mmg berbeza dalam perhubungan kami……….
    terima kasih kamasutra………
    terima kasih suamiku yang tercinta

  22. kini ku mengerti………apakah itu seks yang sebenar.
    kini daku mampu memuaskan suami….dahulu suami terpaksa memuaskan daku…..
    kini kami berdua puas dengan apa yang kami lakukan….
    terima kasih kamasutra versi melayu……superbbbbbb!!!!!!

  23. nape tak boleh nak download pun

  24. cantik sungguh info seks melayu punya admin ne….leh bkenalan.. :)

  25. knpa sya download x dpt gak ni

  26. I have the same error when click submit

  27. setelah 12 thn kawen baru skang aku tau yg aku leh squirt..yahoo…gumbira rasa atie….wakakakaka…suami aku sengeh melebau sampai tinge…hebat tul laki aku coz buatkan aku squirt smpai kejang sumer otot…mekaseh gak kat penulis2 blog tntang pancutkan isteri n kamasutra kerana ngan bantuan korang gak kitorang leh praktikkan segalanya..
    kini…..aku rase bahagia sgt..dan setiap mlm spt malam pertama……..

  28. for information

  29. Sila klik pada link tersebut untuk memuat-turun Kamasutra Bergambar Versi Bahasa Melayu percuma yang anda inginkan,maaf ya saya tak tahu nak klik pada link yang mana

  30. sila bantu saya

  31. dah klik byk kali kat download, tp x dpt pun. camne ni……

  32. mcmana x dwnld

  33. DH TRY BYK KALI,TP SAPA SKRG NI MSH XDPT EBOOK LG LA…PLZ

  34. ingatkan versi percuma tu seperti yg di war2kan.tapi versi percuma tu hanyalah sebahagian (tak sampai suku) sahaja dari ebook asal.

    takkan takde link untuk versi penuh kot?

    tk

  35. Isi kandungan Kamasutra Bergambar versi Percuma yang ditulis di artikel di atas semuanya terdapat dalam Ebook Kamasutra Bergambar versi Percuma tersebut. Link untuk versi penuh pun terdapat dalam ebook tersebut.

    Takkan semua nak free kot bang? (^-^)

    *Bagi yang mempunyai masalah untuk download, sila periksa folder BULK/SPAM email anda sekiranya tiada email bersama link download yang tiba ke inbox anda.

    Terima Kasih

  36. sy masih xdpt link spt yg diberitahu..
    tlg bantu sy untuk dptkn e b00k ni..
    xsabar2 nk test kt wife

  37. send by email the ebook can pls tq.at [email protected]

  38. tidak dapat muatturun ebook

    error..

  39. test jer

  40. saya dah download kamasutra versi bahasa melayu percuma…mcm ner saya nk dapatkan versi penuh pula???
    saya da klik di laman web pada buku tu tapi laman web tu xdi jumpai pun..

  41. sy msih xdpt link spt yg diberitahu……
    tlg bantu saya utk dptkan e boook ni…
    t,kasih

  42. tolong saya..
    tolong bagi full vesion ebook kamasutra…
    TQ

  43. sy masih xdpt link spt yg diberitahu..
    tlg bantu sy untuk dptkn e b00k ni..
    xsabar2 nk test kt wife

  44. Saya nak tahu.

  45. best

  46. utk mereka yg bermasaalah dlm hubungan suami isteri inilah tempatnya utk menyelesaikan masaalah secara terbuka

  47. napa xblh download pun????? asyik error jer.. harap blh bantu..

  48. Kagome, sila check email saudara, thanks!

  49. saya tak dapat download… sila bantu.. :(

  50. saya perlukannya… thanks…

  51. xdpt download ebook kamasutra

  52. slamat mencoba

  53. Boleh cuba stail baru…

  54. ..nak try ni

  55. tak dapat pun

  56. error tak dapat download pun..dah tak sabah nak prktik ni…

  57. xdpat pon link…walaupun saya dh masuk kan email?????
    konpius

  58. dah cuba download tapi tak ada

  59. dah dapat dah…tq2
    baru nak belajar ni…walaupon dah kawen nak dekat 1 tahun.huhuh
    tq admin

  60. nak download

  61. Isikan nama dan email anda pada borang yang disediakan, maklumat muatturun akan dihantar ke email anda.

  62. saya x dapat la nak download. kuar error ni slepas sy masukkan nama n emel. hrp dpt bantu. tq

    An error has occurred.

    An error(s) has occurred while trying to subscribe you to our contact list:

    -You are already subscribed to list Info Seks Melayu

  63. Error tu bermaksud saudara dah masukkan email saudara sebelum ni. Check email saudara, terutama folder SPAM/BULK, mesti dah sampai email tu.

  64. cam ne nak oder ekk?

  65. saya nak ebook ni…admin tolong send kan pada email saya thanks

  66. Isikan email saudara/saudari pada borang yang disediakan dan jaringan muatturun untuk ebook akan dihantar ke email saudara/saudari.

  67. tolong send ebook ni. sy pengantin baru, nk belajar teknik2 dgn suami. TQ

  68. Salam Dayang,

    Isikan email saudari pada borang di atas, dan jaringan muatturun akan dihantar ke email saudari. TQ

  69. Dah beberapa kali masukkan email ttp error. Kata dah pernah register..
    Bila check mail box satupun takder..
    tipu ler, atau sengaja nak dapatkan maklumat email utk sasaran iklan @ promosi

  70. Salam Johan,

    Mengikut rekod saya, saudara dah masukkan email saudara pada 12 November 2009 (dah dekat setahun dah). Cuba saudara semak email saudara pada tarikh tersebut, atau pada folder SPAM email saudara.

    * Dalam masa dekat setahun ni pernah tak saudara terima sebarang email berunsur promosi dari pihak saya?

    Tiada paksaan untuk memuatturun ebook percuma ni, kalau rasa tak nak download, tak payah isi email dan muatturun ebook ni.

    Terima Kasih

  71. sila beri tunjuk ajar :)

  72. laman web sex-melayu.info mmg best,bnyk yg sy blh pelajari dr site ni

  73. X sabar nak cuba ^_^

  74. trima kasih…saya da dpt buku tue…buku yang sangat terbaik untuk semua pasangan suami isteri..

  75. fuhh…best.

  76. Saya dah cuba download e-book percuma Kamasutra ni,saya dok tunggu e-mail balas seperti yang di nyatakan utk link download, tapi masih tak dapat2.

  77. @jaja
    Check folder ‘Spam/Junk’.

  78. bro..x dapat nak download..link yg diberi keluar error..

  79. @jai
    Maaf boleh cuba semula. Terima kasih

  80. ye ke percuma..bukan RM50 ker…

  81. ye ke percuma..bukan RM50 ker…lau pervuma kan tak kena charge..

  82. @nur hidayah
    Ada versi ‘Percuma’, ada versi ‘Berbayar (RM50) dengan isi tambahan dan ebook lain’. Kalau nak ilmu lebih boleh keluarkan modal lebih, kalau nak yang percuma, simpan je versi percuma.

    Tak nak download pun takpe, polis tak tangkap. :)

  83. Taip komen anda di sini…

  84. x dpt download la….

  85. xde yg versi pnuh ke?thanks….

  86. @ct – versi penuh ada kat sini => http://www.seks-melayu.info/kamasutrabergambar

  87. saya dah 2x tekan download tu tak tau boleh ke x,tolong la ye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>