Teknik Mengurut Buah Dada Wanita Melayu

Nak tahu teknik mengurut buah dada wanita melayu?

Kita sedia maklum bahawa payu dara atau buah dada wanita adalah salah satu tempat yang sensitif dan boleh memberikan ransangan kepada wanita jika kena caranya.

teknik mengurut buah dada
Urutan payu payu dara yang betul akan mencantikkan payu dara

Selain merangsang, urutan pada payu dara atau buah dada boleh memberikan manfaat lain kepada wanita. Teknik urutan payu dara atau buah dada yang betul akan membentuk dan menegangkan payu dara atau buah dada wanita.

Teknik mengurut buah dada wanita melayu

Sebelum memulakan urutan pada payu dara pasangan anda, pastikan tangan anda telah dibasuh dan berada dalam keadaan bersih. Anda boleh menggunakan minyak atau krim, seperti Minyak Zaitun atau Minyak Bayi (Baby Oil). Minyak atau krim yang wangi juga boleh menambahkan ransangan seks semasa proses urutan payu dara dilakukan.

Berikut ialah teknik urutan payu dara atau buah dada yang disyorkan,

 1. Sapu minyak atau krim pada tangan dahulu, diikuti dengan sapuan pada payu dara pasangan anda. Sapukan sedikit pada kedua-dua belah payu dara.
 2. Pastikan sapuan dilakukan pada bahagian bawah dahulu dan perlahan-lahan naik ke atas menghampiri puting payu dara pasangan anda.
 3. Elakkan minyak atau krim terkena puting buah dada.
 4. Setelah minyak atau krim meliputi payu dara pasangan anda, mulakan urutan pada payu dara kanan dahulu.
 5. Tekan jari perlahan-lahan pada buah dada dengan gerakan ke atas sehingga menghampiri puting buah dada .
 6. JANGAN GELOJOH.
 7. Ulangi sehingga 3 atau 5 kali kemudian beralih kepada buah dada sebelah kiri.
 8. Lakukan selingan antara buah dada kanan dan kiri berulang-ulang kali.
 9. Lakukan urutan serentak pada kedua-dua buah dada dengan menggunakan teknik tadi.
 10. Setelah memastikan pasangan anda teransang (puting buah dadanya sudah keras atau pun naik ke atas), sentuh kedua-dua tangan dan pekup payu dara bahagian bawah pasangan anda.
 11. Urut dengan putaran mengikut arah jam dengan gerakan menaik ke arah puting.
 12. Pastikan anda tidak menyentuh puting buah dada pasangan anda.
 13. JANGAN GELOJOH.
 14. Ulangi langkah-langkah ini sehingga pasangan anda benar-benar teransang.

Kenapa anda tidak dibenarkan menyapu minyak atau krim pada puting buah dada pasangan anda?

Ini adalah kerana anda akan menghisap puting buah dada pasangan anda untuk meningkatkan lagi nafsu dan ransangan seks bagi pasangan anda.

Nak Belajar Teknik Kamasutra Melayu?

102 posisi seks unik

About The Author

Penulis membangunkan laman web ini untuk memberikan informasi, tips, dan teknik berkaitan dengan seks secara sihat kepada masyarakat Malaysia khususnya.

Related posts

12 Comments

 1. nurul mia sara

  Adakah seorng wanita itu akan hamil jika air mani suaminya dipancut di dalam punggungnya??

 2. eka

  saya pernah melihat filem porno n wanita itu bleh memancutkn aiq… apakah air itu, adakah ianya cara wanita mrasa kpuasan? Bleh ke kta trkncing swaktu bsetuboh…

 3. bayek

  Saya pernah melakukan hubungan seks terlarang (curang) sekali dalam hidup saya, dan kini setelah hampir 4 bulan saya meninggalkan perbuatan itu dan amat menyesal tetapi setiap perbuatan ada balasannya… saya telah dijangkiti penyakit kelamin yang mana sejenis cecair seperti nanah telah keluar dari zakar saya terasa sakit bila kencing…. saya pernah beberapa kali mendapat rawatan dan mengubati penyakit ini dengan diberi suntikan dan pil antidiotik tetapi tidak berkesan…… doktor pernah berkata mungkin isteri saya juga dijangkiti dan saya juga telah membawanya untuk mendapatkan rawatan tetapi sehingga hari ini penyakit ini tetap berulang…..boleh bantu saya untuk merawat dan menyembuhkan penyakit ini….

 4. hamdan

  bnyk.info bguna dari apa yg kita baca disini. kdg kita boleh sama jua kongsi dr pngalaman lalu atau dgn apa yg sdg kita lalui kini….

Leave a Reply