Rahsia Pancut Lambat Untuk Lelaki Bila Bersetubuh

Kebanyakkan lelaki pada masa sekarang mengalami masalah Ejakulasi Pra Matang. Belum puas bermain dengan isteri, zakar dah pancut. Akibatnya isteri tak puas dan diri lelaki itu sendiri merasa tertekan kerana tidak dapat memuaskan isteri.

rahsia pancut lambat

Jadi bagaimanakah caranya untuk bertahan lama semasa bermain dengan isteri atau semasa bersetubuh. Sudah tentu perkara ini sentiasa bermain di fikiran setiap lelaki yang mengalami masalah zakar pancut cepat atau ejakulasi pra matang.

Rahsia pancut lambat

Untuk rahsia pancut lambat, terdapat beberapa tips dan petua untuk diikuti.

Sebelum bermain dengan isteri, pastikan zakar anda berada dalam keadaan yang agak sedikit panas. Ini adalah kerana zakar yang sejuk pasti akan menyebabkan anda pancut cepat. Tambahan lagi kepala zakar akan berasa lebih ngilu ketika sejuk. Keputusannya, baru mendayung dah pancut. Isteri pun tak puas.

Posisi seks juga memainkan peranan untuk memastikan anda lambat pancut. Oleh kerana keadaan fizikal setiap manusia adalah berbeza, anda dan isteri harus mencuba mencari posisi seks yang sesuai untuk anda berdua yang boleh melambatkan zakar pancut.

Tetapi posisi seks tersebut juga harus memberi kepuasan kepada isteri. Untuk mengetahui pelbagai posisi seks, anda boleh mendapatkan panduan Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu yang pihak kami sediakan untuk mengetahui lebih banyak posisi seks.

Klik di sini untuk memuat-turun Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu

Walaubagaimana pun, perkara yang paling penting untuk memastikan anda lambat pancut adalah kawalan minda anda. Anda harus berada dalam keadaan tenang dan tidak tertekan atau stress. Kawal minda anda dan katakan kepada diri sendiri bahawa anda tidak akan pancut ketika anda berasa ingin klimaks atau pancutkan air mani.

Yakinkan diri anda, anda boleh!

Selain anda pancutkan air mani ke dalam faraj isteri anda, adakah anda tahu isteri anda juga boleh pancut. Jika isteri anda pancut, itu tandanya isteri anda benar-benar puas dalam hubungan seks.

Amalkan rahsia pancut lambat ini untuk memberi kepuasan kepada hubungan seks anda berdua.

NAK BELAJAR TEKNIK KAMASUTRA MELAYU?

102 posisi seks unik

Komen 1

 1. ceita melayu May 6, 2009
 2. Hamzah dol Sep 7, 2009
 3. mohd ariff Dec 16, 2009
 4. lalala Dec 30, 2009
 5. Juni Apr 2, 2010
 6. mei May 1, 2010
 7. amer Jul 5, 2010
 8. joe Oct 29, 2010
 9. alim Feb 22, 2011
 10. anggat May 24, 2015
 11. pali Jun 10, 2015
 12. Purkinje Jul 25, 2015
 13. Yuhanis Zakaria Jul 26, 2015
 14. Yuhanis Zakaria Sep 11, 2015

Leave a Reply