Utama » Cerita Seks Melayu » Saya Sedut Sampai Airnya Kering

Saya Sedut Sampai Airnya Kering

Seorang gadis menjadi pelacur tetapi tidak mahu neneknya tahu.

sedut sampai airnya kering
Sekadar gambar hiasan

Satu hari satu gerombolan pelacur ditangkap termasuklah gadis itu. Polis meminta pelacur-pelacur itu membuat satu garisan lurus. Semua beratur.

Tiba-tiba muncul nenek tua kepada gadis itu jalan bongkok-bongkok dan setelah melihat cucunya berbaris dia bertanya, “Kenapa kamu berbaris di sini?” Cucu pula untuk menghalang neneknya tahu cerita sebenar telah berbohong dengan mengatakan ada dermawan akan menderma buah orange dan sebab itulah beliau berbaris.

Nenek beredar pergi. Di pertengahan jalan dia teringatkan cucu-cucunya yang lain yang mungkin mengharapkan beliau membawa pulang buah-buahan. Lalu dia pun turut berbaris tanpa diketahui oleh cucunya.

Dia berbaris di belakang. Seorang anggota polis mengambil kenyataan-kenyataan dari gadis yang sedang berbaris itu. Apabila dia sampai untuk giliran mendapatkan kenyataan orang terakhir, dia terkejut kerana tercegat seorang nenek yang jalan pun bongkok-bongkok macam tiada kudrat.

Dia tercengang lalu tertanya, “Kamu tua, bagaimana kamu lakukannya?” Si nenek (menyangka soalan itu ditanya tentang bagaimana dia boleh makan orange itu) menjawab, “Oh senang je. Aku hanya cabut gigi palsu dan mula sedut sampai airnya kering.”

NAK BELAJAR TEKNIK KAMASUTRA MELAYU?

102 posisi seks unik

Tentang Yuhanis Zakaria

Penulis membangunkan laman web ini untuk memberikan informasi, tips, dan teknik berkaitan dengan seks secara sihat kepada masyarakat Malaysia khususnya.

Harus Baca!

Buat Isteri Berlutut

Buat Isteri Berlutut

Syukri dan Dollah adalah jiran sebelah menyebelah yang agak rapat. Setiap hari mereka akan melepak ...

3 Komen-komen

  1. Alahai kesian nya nenek tu…

    tapi taq pe la from experience la katakan…

    yang mana lu pikir la sendiri…. :)

  2. air apaan tuh………………….!

  3. No comment

Leave a Reply