Hisap Tetek Isteri

Di sebuah kampung yang permai, tinggallah seorang lelaki bujang bersama bapanya seorang duda. Kehidupan mereka berdua bahagia walaupun masing-masing tidak bekerja kerana harta pusaka yang ditinggalkan oleh nenek moyang mereka cukup untuk menyara hidup mereka sekeluarga.

Si bapak kerjanya hari-hari melepak di kedai kopi dari pagi sampai lah ke malam. Si anak pula kerjanya melepak bersama kengkawan dari pagi sampailah ke malam.

Akhirnya si anak mula bosan dengan hidupnya yang tiada arah tujuan dan mula mencari kerja. Cari punya cari kerja, akhirnya si anak diterima bekerja di sebuah kilang sebagai supervisor. Rezeki si anak.

Setelah 2 tahun bekerja, si anak mula terfikir untuk mendirikan rumahtangga. Cari punya cari calon isteri, akhirnya bertemu jodoh juga si anak dengan rakan sekerja beliau, minah kilang yang menjadi kegilaan mat-mat kilang kerana bodynya yang mantap dan solid. Rezeki si anak.

Selepas berkahwin, isteri si anak berhenti kerja kilang dan menjadi suri rumah sepenuh masa. Si isteri begitu rajin dan tekun menguruskan nafkah zahir dan batin untuk si anak. Kehidupan mereka begitu bahagia.

Sejak si anak berkahwin juga, si bapa tidak lagi melepak di kedai kopi malahan asyik berada di rumah sepanjang masa. Pada mulanya si anak berasa gembira dengan perubahan sikap bapanya, tetapi lama kelamaan beliau mula merasa curiga.

Timbullah idea si anak untuk melihat apa yang bapanya lakukan di rumah bersama isterinya.

hisap tetek isteriPada keesokan harinya, si anak seperti biasa bersiap-siap untuk pergi bekerja. Beliau memandu kereta sehingga hilang dari pandangan bapanya dan memberhentikan kereta tersebut. Perlahan-lahan si anak berjalan kaki kembali ke rumah. Pintu dan tingkap rumah berkunci. Si anak semakin berdebar-debar.

Perlahan-lahan beliau membuka pintu menggunakan kunci beliau… Astaga!Di depan mata beliau kelihatan bapanya sedang menghisap tetek isteri beliau.

“BAPAK!!! Kenapa bapak hisap tetek isteri aku!!???” Jerit si anak.

Bapanya memalingkan muka dan dengan tenang menjawab.

“Ooo.. dulu mase ko kecik-kecik ko isap tetek isteri aku tak pe?”

NAK BELAJAR TEKNIK KAMASUTRA MELAYU?

102 posisi seks unik

Komen 1

  1. mohidah2 Sep 21, 2010
  2. akiem Apr 9, 2011
  3. kulatzz Apr 13, 2011
  4. wan Jun 1, 2011
  5. wan Jun 1, 2011
  6. keras Jul 1, 2011
  7. bro May 24, 2015

Leave a Reply