Gay Melayu Berpesta di Hotel PrinceWorld

Pesta gay melayu di Malaysia? Malaysia dikejutkan lagi dengan Pesta Gay yang berlangsung di Hotel PrinceWorld. Pesta ini lebih dahsyat dari Pesta Gay yang berlangsung di Pulau Pinang dahulu. Pihak Info Seks Melayu mendapat berita ini dari blog hafreze dan blog justkhai.

Gambar Pesta Gay Melayu

Dahsyatnya sebab kali ini Info Seks Melayu sertakan sekali Gambar Gay sedang berpesta di Pesta Gay Melayu di PrinceWorld. Agak menghairankan juga Pesta Gay yang melibatkan ramai bangsa Melayu (yang sudah semestinya beragama Islam) tidak mendapat apa-apa tentangan dari pihak pengurusan Hotel.

Dan juga tiada serbuan yang dilakukan oleh pihak berkuasa mahupun laporan dari orang ramai yang berdekatan.

Aktiviti seperti ini memang memang merosakkan akhlak, tambahan lagi di negara kita Malaysia. Amat menyedihkan kerana tiada tindakan daripada pihak berkuasa walaupun aktiviti seperti pesta ini dilakukan secara terang-terangan.

Diharap pada masa yang akan datang pihak berkuasa akan lebih memantau aktiviti-aktiviti yang tidak sihat seperti pesta gay ini untuk kesejahteraan negara kita.

* Amaran kepada lelaki sejati, jangan lihat Gambar-Gambar Gay Melayu ini jika anda seorang yang senang meloya. Pihak Info Seks Melayu tidak akan bertanggungjawab jika anda muntah depan PC anda.

pesta gay melayu

Asyiknya pasangan gay ni memadu asmara

NAK BELAJAR TEKNIK KAMASUTRA MELAYU?

102 posisi seks unik

Komen 1

  1. Amir May 26, 2009
  2. bie Oct 20, 2009
  3. TanyaLelaki Mar 19, 2011

Leave a Reply