Utama » Berita Seks Melayu » Pelacur Murah RM15 Sahaja

Pelacur Murah RM15 Sahaja

Pelacur Murah Promosi Harga Runtuh, RM15 saja bang, murah murah.

Beberapa sindiket pelacuran di kawasan Jalan Petaling menggunakan kaedah promosi baru dengan mengenakan jualan harga runtuh dan menawarkan pelacur asing serendah RM15 untuk satu sesi.

Tawaran harga runtuh pelacur murah ini juga disyaki dilakukan kerana penambahan pelacur asing dan pelacur import yang dibawa masuk dari Filipina dan Indonesia. Faktor ini menyebabkan berlaku persaingan sesama bapa ayam.

pelacur murah
Beberapa orang pelacur yang ditangkap

Baru-baru ini, sepasukan anggota Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Dang Wangi bertindak menggempur sarang pelacuran terbabit, baru-baru ini. Dalam operasi itu, anggota polis menyamar pelanggan sebelum memberkas hampir 10 pelacur dan tujuh pelanggan lelaki.

NAK BELAJAR TEKNIK KAMASUTRA MELAYU?

102 posisi seks unik

Tentang Yuhanis Zakaria

Penulis membangunkan laman web ini untuk memberikan informasi, tips, dan teknik berkaitan dengan seks secara sihat kepada masyarakat Malaysia khususnya.

Harus Baca!

obesiti masalah mati pucuk

Mati Pucuk? Cuba Kurangkan Berat Badan

Pada masa sekarang ramai lelaki yang mengalami masalah berkaitan seks. Salah satu daripada masalah seks ...

2 Komen-komen

  1. Ruang ni sibuk cerita hal zakar,tapi kenapa tiada maklumat info tempat perubatan moden atau bomoh sex bomoh zakar yang hebatSebab itulah berita yang orang semua cari.Kalau sekadar cerita biasa tak ada faedah la.Takkan tak boleh siasat mana bomoh zakar yang hebat dan tulen.Bila kita kongsi info maka kita akan berjaya dan tidak tertipu dengan kisah bomoh atau klinik sex yang sememangnya conman yang perguna sex dengan iklan di majalah seperti MASTIKA,BICARA,dan akhbar lain.Jadi asyik -asyik cara besar zakar iklan yang sama saja.Apa web ni monopoli orang yg selfish utk diri sendiri ke?

  2. sy na yg murah ad kah ..

Leave a Reply